Premiär för Ivves blogg!

Tjoho!

Precis som alla andra är det alltså dags för mig att skriva blogg. Vilket jävla skämt... När jag såg previewn för hur det ser ut för besökare kommer det upp reklam för väskor och skit...

Iallafall så gör jag det här mest för min egen skull. Jag tror inte att så många är intresserade av mitt liv att det googlar fram Ivves. Helst vill jag vara helt anonym så jag kan skriva exakt hur jag känner för vissa saker, göra erkännanden med mera som eventuellt skulla leda till otänkbara konsekvenser. Så istället för att vara helt anonym så cencurerar jag mig själv. Och andra... Jag kanske vänder mig till nån bikt för de bitarna.

Skräms inte av min bittra ton. Ibland är jag faktiskt glad.

Idag är jag ledig från jobbet och ska spela på Hamnfestivalen i Hammarby Sjöstad. Vårt gospelbands största spelning hittills. Det går faktiskt bra för oss. Pappa har sagt att han kommer och tittar. Sen blir det fest för nya och gamla Kulturama-elever.

Imorrn kommer förresten han och syrran över för lunch. Vi ska fira syrren yrren (slang för syster yster som jag precis kom på). Köpte present till henne igår som jag tror hon kommer gilla. Hon i affären berättade att guldpriset precis slagit i taket, men att jag hade tur för att de inte hade anpassat priserna under natten.

Nej nu har jag bråttom till soundcheck.

Peace!

RSS 2.0